tråkigt.

Då sitter man här framför datorn på Valborg och försöker lösa sonens sömnproblem när man brukar vara på TT´s bartömning med våra gamla vänner  eller grilla och drick öl i det strålande vädret.

Vi vill också dricka öl, grilla och äta god mat, men sömnbristen och familjen har gjort att man har tappat hela sitt gamla sociala liv och har bara några få vänner kvar (mest nya, dom gamla tappade vi när man slutade gå på krogen).

Nu lägger vi oss så fort vi får chansen, fast egenligen så vill vi sitta uppe och kolla på en film, äta middagar och prata skit med vänner, ha barnvakt och gå på en bio, Umgås med varandra utan våran underbara son NÅNGÅNG, men så fort leo somnar så ger vi varandra en puss, säger "Ses snart" och hoppas att vi får sova längre än 3 h i sträck och ev. kliva upp efter kl 06.00 på morgonen.

tro mig, vi har fått världens finaste bebis och vi kunde inte ha fått det bättre.
Det är bara tråkigt att man glöms bort eller tas för givet att man inte vill eller kan hitta på något bara för att man har fått ett barn.

Nu ska vi sova en stund innan Leo vaknar och ska sövas igen.

Hoppas att ni får en fin kväll!!

XOXOXO



Kommentarer
Postat av: helena

Klart det inte blir som förr, samma sak här man har mist en MASSA gamla vänner eller mist och mist man har valt viktigare saker i livet än och festa helatiden ;)och man har träffat nya helt underbara vänner som man har mer genemsamt med..som ligger på samma våglängs som en själv.. men fattar vad du menar, man kan känna sig bortglömd och helt osocial, så känner jag även nu när indra är över ett och va KAN ha barnvakt m.m ... men jag tror att bara ni fixar det där med de nya rutinerna kommer allt bli så mycket bättre, tror ni båda är rejält slitna och trötta och då brukar allt kännas så jävla lesamt!! Säg bara till så är vi Leo vakt =) KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!

2008-04-30 @ 22:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0