Killarna i mitt liv!!

image25

Min karl är min absolut bästa vän, jag skulle inte vilja leva utan honom, han har gett mig den finaste och bästa bäbisen som finns, men han kunde ju inte bli annat än fin eftersom han kom från Jonas =)

Jonas + Zanna, 2 år - 2/2 2008

Trevligt sällskap & lite mer shopping!

Idag har jag och Leo varit hemma hela dan, tagit det lungt och kollat på Dexter.
Jonas slutade fyra sen gick vi ner på stan, träffade Melvin, Desireé och Daniel på Lindex, Melvin skulle ha lite nya kläder och  jag kunde inte låta bli att shoppa lite till Leo, han fyller ju trots allt en månad så han måste ju få lite presenter =)



När vi shoppat klart blev det en lång fika på Törners...
Melvin var vaken denna gången så man fick äntligen se hur han ser ut, han ser så liten ut fast han e nästan lika stor som Leo.
Leo sov mest men visade sina ögon en sväng iaf!!

Nu är det dags att mata min lilla ängel så jag måste avsluta för den här gången... Fortsättning följer!

XOXOXO

Leo 1 månad!!

                                    1140 gram tyngre och 4 cm längre =)
image21

Nu sover mina killar!

Båda mina älsklingar sover... Jag antar att jag också borde sova, men jag fick sova lite middag idag när Jonas kom hem så jag e inte så trött, sen har jag ju hela säsong två av Dexter nu som jag måste se =) Men det får vänta, det kommer ju en dag imorn också!

När Jonas har slutat imorn så ska vi fika med Desireé, Daniel och lilla Melvin, på onsdag ska jag och Leo fika med Frida och hennes dotter Eyla och idag har jag fikat med Helena och Indra, det blir en hel del fikande om dagarna...

På fredag åker vi upp till Åre, min kusins son Jacob fyller år så vi ska på 1-års kalas på lördag, helt sjukt att det har gått ett år redan!
Sen e det ju inte så tokigt att få träffa mina föräldrar heller, trodde aldrig att jag skulle sakna dom när jag flyttade till stan men jag måste erkänna att jag gör nog det litegrann...
Känns så trisst att dom träffar Leo så sällan, dom har varit här en gång och vi har varit i Åre en gång men då jobbade dom så vi hann inte träffas så mycke, men förhoppningsvis så blir det väl bättre när säsongen e slut och dom kan vara lite lediga.

                                                    Födelsedagsbarnet!
image19


Nu ska jag väl försöka sova en stund innan det e matdags igen...

XOXOXOXO

Min sötnos!

image18

Lite shopping!

Idag har vi varit på stan, finns inte så mycke annat att göra när man e ledig, Eller?? Shoppade lite kläder till Leo, han blir en månad imorn och har redan växt ur sina kläder i strl 56 så nu är det strl 62 som gäller & så kunde jag inte låta bli att köpa en filt =)




Försäkringskassan!

Sitter i telefonkö.... Jag tycker inte om försäkringskassan, jag har begärt tillfällig föräldrapenning för dom dagarna vi va kvar på BB, lämnade in pappret personligen till en tant på FK nere på stan för att det skulle bli rätt och nu fick jag ett brev i brevlådan där det står att jag måste skicka in ett läkarintyg!!! Varför sa inte tanten det då när jag lämnade in det enda pappret jag fick från sjukhuset??? Nu måste jag sitta 7 minuter i telefonkö när jag egentligen kan spendera dom 7 minuterna i sängen! Åhh vilka nötter... När jag väl kom fram så såg dom att jag hade lämnat in pappret, dom hade bara missat det, så typiskt!

Dexter...

Det va ju typiskt, jag väntade på att Leo skulle vakna och äta, kollade klart på säsong 1 av Dexter, Leo vaknade, åt och är nu klarvaken. Jag skulle ha sovit dom timmarna istället för att vänta uppe, då hade jag kunnat kolla på Dexter nu istället och varit någorlunda pigg. Men men man lär sig av sina misstag, det kommer bli en lång natt.

Kan lägga upp lite bilder på Leos "första" gånger när jag ändå e vaken:


Första gången jag träffade Faster & Farfar


Första gången jag träffade Mormor & Morfar


Första gången jag låg i vaggan/spjälsängen


Första gången jag badade


Första gången jag sitter i babysittern & första gången pappa ska bära mig i selen utomhus

Väntar...

Sitter och väntar på att Leo ska vakna och ha mat, känns som att går jag och lägger mig så vaknar han garanterat när jag precis har somnat! Igår satt han i sin babysitter för första gången, kanske lite för liten än men han kunde ju sitta i den iaf!


När Jonas kom hem från jobbet idag så gick vi och köpte lunch, Jonas bar Leo i bärselen, han hade sin något förstora men snygga overall på sig. Han har aldrig suttit i den ute förut men det gick bra, det verkade som att han gillade det.


RSS 2.0